812 Objavljeno 16 april 2021 Autor: Duško Mrkonjić

Za vikend, kao posljedica dejstva doline niskog pritiska ciklona koji će se premještati preko Jonskog i Jadranskog mora, u našem gradu i okolini u subotu očekuje se oblačno vrijeme uz kraće sunčane intervale, te početak padavina u noći sa subote na nedjelju i u ranijim jutarnjim časovima u nedjelju.

Na području Gradiške i okolnih opština očekuje se kiša, uz dnevne prekide iste.

U noći s nedjelje na ponedjeljak moguća slaba magla, ponegdje i magla uz rijeke i po brdskim kotlinama.

Minimalna temperatura vazduha od oko -1◦C na višljem Potkozarju, do 2◦C u Posavini, dok će najviše dnevna temperatura vazduha biti između 9◦C na Kozari, dok se u gradu na Savi očekuje i do 12◦C.

U nedjelju dnevne vrijednosti temperature vazduha u padu. Najniža temperatura od 2◦C na Kozari do 5◦C u Posavini, maksimalna temperatura vazduha kretaće se između 7◦C u višljem Potkozarju do 10◦C u Gradišci.

Biometeorološki uslovi narednih dana nepovoljni. Tegobe mogu osjetiti meteoropate u vidu nesanice, glavobolje i razdražljivosti, te hronični bolesnici i asmatičari usljed porast vlažnosti.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Centari civilnih inicijativa