1209 Objavljeno 17 mart 2021 Autor: Micro Mreza

M.B. S.Đ. i J.D iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali robu u vrijednosti 10.000 KM iz skladišta privatne firme iz Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se navodi da su otuđene dvije palate zidnih keramičkih pločica i šest paleta granitnih pločica.

"Navedena lica se sumnjiče da su ukradene pločice prodali trećem licu, kod kojeg su pronađene i oduzete, te će biti vraćene oštećenom licu", dodaju iz Policijske uprave.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Zbog tuče u banjalučkom kafiću privedene još dvije osobe

U subotu uveče došlo je do fizičkog obračuna nekoliko osoba u banjalučkom kafiću "Space", prilikom čega je uhapšeno pet lica.

Kako nezvanično saznaje ATV, do sukoba je došlo jer obezbjeđenje navedenog lokala nije dozvolilo ulazak nekolicini lica uz obrazloženje da je broj mjesta ograničen.

Istu noć, uhapšene su tri osobe, a juče još dvije.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 16.03.2021. godine, lišili su slobode dva lica inicijala S.S. i D.V. iz Banjaluke za kojima je bila raspisana potraga po naredbi PU Banjaluka zbog počinjenog krivičnog djela Nasilničko ponašanje. U toku je kriminalistička obrada lica", saopšteno je iz PU Banjaluka.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković