10674 Objavljeno 15 mart 2021 Autor: Srna

Službenici Policijske uprave Doboj spriječili su u naselju Novo Selo, opština Brod, pokušaj samoubistva dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Jedan mladi život spasen je zahvaljujući policijskim službenicima Policijske uprave Doboj Stefanu Pijetloviću, Draganu Kokanoviću, Marku Pejiću,  Edinu Kariću i Nevenu Puljanoviću.

Policija iz Broda i Dervente juče je spriječila pokušaj samoubistva, a navednom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezeno u dobojsku bolnicu.

Iz policije navode da su na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedno lice iz Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima namjeru da izvrši samoubistvo, policijski službenici iz Broda i Dervente locirali u mjestu Novo Selo, opština Brod, putnički automobil ispred napuštenog pomoćnog objekta.

U objektu su zatekli lice na visini od oko pet metara sa omčom oko vrata.

Nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja lica, policijski službenici su se uspjeli popeti na tavan te skinuti licu omču oko vrata i nakon dužeg razgovora bezbjedno ga spustiti u prizemlje objekta.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković