1323 Objavljeno 12 mart 2021 Autor: RTRS

U Laktašima je u saobrađaj puštena kružna raskrsnica. Vrijednost radova je oko milion i 750 hiljada maraka. I pored otežane situacije, uzrokovane pandemijom virusa korona, izvođač radova ispoštovao je sve predviđene rokove.

Јedan je ovo od kapitalnih projekata za ovu opštinu istako je načelnik opštine Laktaši i najavio naredne planove.

''Ovo je jedan od kapitalnih projekata u Laktašima. Mnogo smo stvari uradili krajem prošle godine i slijede nove investicije u narednom periodu, među kojima mogu najaviti i završetak glavnog projekta za izgradnju sportske sale u školi u mjestu Klašnice'', istakao je Miroslav BOojić, načelnik opštine Laktaši.

Izgradnjom kružne raskrsnice riješen je jedan ozbiljan infrastrukturni problem, kaže resorni ministar.

''Ovim će biti značajno poboljšana bezbjednost svih učesnika u saobraćaju. Zahvaljujem građanima Laktaša i svim učesnicima u saobraćaju koji su imali razumijevanja da zajedno sa nama učestvuju u izgradnji ovog projekta, jer je bila otežana komunikacija za vrijeme njegove gradnje'', nalgasio je Nedeljko Ćorić, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske.

Davor Kostrešević, direktor preduzeća "Putevi Republike Srpske, naglasio je značaj ovog projekta, pogotovo zbog velikih gužvi, koje su se stvarale.

''Na ovom mjestu ne vide se više kilometarske gužve u saobraćaju i učinili smo sve da se protok saobraćaja odvija neometano'', naglasio je Kostrešević.

Radovi na kružnoj raskrsnici su počeli u oktobru prošle godine i svi rokovi za izvođenje su ispoštovani.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković