1776 Objavljeno 11 mart 2021 Autor: Micro Mreza

Na tijelu Mihajla Stupara (47) iz Prijedora, čije je tijelo pronađeno jutros pored rijeke Sane u prijedorskom naselju Raškovac, uočene su brojne povrede, uključujući i napuknuće lobanje.

Potvrdili su to izvori "Nezavisnih", koji dodaju da dosadašnja istraga ukazuje da je ovaj Prijedorčanin izudaran bejzbol palicom, ali nije isključeno da je, pritom, udaren i automobilom.

"Biće izvršena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. On ima višestruke povrede, doslovno od koljena, do glave. Uočene su brojne modrice", ističu sagovornici "Nezavisnih".

Mještani Raškovca u nevjerici su zbog ubistva u ovom mirnom prijedorskom naselju.

''Iznenađeni smo da se tako nešto strašno desilo ovdje. Svako jutro prošetam do Sane, a jutros kada sam krenuo kraj Kožare ugledao sam policijsko vozilo i nisu mi dali da prođem do obale.  Onda sam čuo da je neko ubijen. Čitav dan je ovdje policija  i po naselju stalno prolaze sa vozilima'', ispričao je jedan stariji mještanin Raškovca za Srpskainfo.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković