676 Objavljeno 07 mart 2021 Autor: Micro Mreza

Renato Marjanović iz Prijedora, koji je sinoć iz automatske puške ispalio 17 hitaca u lokal "Četiri WD" u Prijedoru, jutros je otišao u banjalučku Kliniku za psihijatruju gdje je zadržan, potvrđeno je "Nezavisnim".

"Lice R.M. samovoljno se javilo u Kliniku za psihijatruju i tu će biti zadržan u zatvorenom prostoru. Policija će ga ispitati kada se za to steknu uslovi. U toku je potraga za vozilom i oružjem koje je koristio", rekli su u Policijskoj upravi  Prijedor ne navodeći detalje.

Marjanović je sinoć oko 20.40 ispucao rafal u lokal koji se nalazi u ulici Slavka Rodića u Prijedoru. U napadnu nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Koliko će dugo Marjanović ostati na terapiji na ovoj Klinici nije poznato, ali bi njegovo hapšenje trebalo uslijediti nakon otpuštanja iz ove zdravstvene ustanove.

Izvor Srpskainfo iz policije otkrio je da je u trenutku napada u lokalu bilo sedam gostiju.

''Marjanović je ispucao rafal oko 17 hitaca. Istragom će biti utvrđeno da li je pucao da ubije, kao i motiv napada'', objasnio je izvor Srpskainfo.

Jedan od hitaca pogodio je frižider u lokalu.

Pucnjava je prijedorskoj policiji prijavljena sinoć oko 20.40.

U napadu na sreću nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Policijska uprava Prijedor saopštila je danas da je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim.

''Policijski službenici Policijske uprave Prijedor intenzivno tragaju za R.M. kojem se na teret stavlja izvršenje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija'', naveli su iz prijedorske policije.

O slučaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji će nakon pronalaska osobe i kompletiranja predmeta, odlučiti o daljem postupanju.


Pratite ''Micro mrežu'':
Facebook, Logo, Social Network, Network What is the history of Instagram's logo? - QuoraTwitter logo history | Creative Freedom

Auto Janković