8316 Objavljeno 13 januar 2021 Autor: Micro Mreza

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš uhapsili su lice iz Gradiške čiji su inicijali B.P. zbog osnova sumnje da je u ugostiteljskom objektu i dvije prodavnice u Kotor Varošu počinilo krivično djelo prevara.

Oštećeni su policiji prijavili da je nepoznati muškarac u ugostiteljskom objektu i u dvije trgovinske radnje prevario radnike na način što im je davao krupan novac, a potom tražio sitan novac.

U saopštenju je navedeno da bi B.P, kada bi ga radnici uslužili, opet tražio nazad svoj krupan novac, zadržavši kod sebe i svoj i novac koji je dobio od radnika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U nastavku akcije ''Logan'' oduzeto još 355 grama marihuane

Službenici Policijske uprave (PU) Banjaluka su juče u nastavku operativne akcije kodnog naziva "Logan" pronašli i zaplijenili još 355 grama marihuane, saopšteno je iz ove uprave.

Naime, policija je došla do saznanja da S.S. iz Banjaluke koristi iznajmljen stan za skrivanje opojne droge. 

"Izvršen je pretres gore navedenog stana kojom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 355 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu", saopštili su iz PU Banjaluka.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je iznajmljen stan koristio banjalučanin Slobodan Stanković.  

Podsjetimo, policija je juče u Banjaluci, u sklopu akcije "Logan", uhapsila Novosađanina Stefana Stefanovića, za kojim je raspisana Međunarodna Interpolova potjernica zbog teškog ubistva, te trojicu Banjalučana Slobodana Stankovića, Milana Gajića i Bojana Stankovića, a u sklopu pretresa pronađeni su i oduzeti kokain i marihuana, kao i oko 10.500 KM.

Lišen slobode zbog prevare

Policijski službenici, Policijske uprave Banjaluka, 12.01.2021. godine, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.B. iz Banjaluke zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djela ''Prevara''.

Naime, D.B. se sumnjiči da je kao posrednik pri registrovanju vozila u oktobru 2020. godine od oštećenog lica uzeo dokumentaciju i novac u iznosu od 430KM, kako bih registrovao vozilo oštećenom licu. Kako vozilo nije registrovano, oštećeni je pronašao dokumetaciju u agenciji, a saopšteno mu je da D.B. nije uplatio novčani iznos, te je oštećeni izvršio ponovnu uplatu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se nakon kopletiranja predmeta, protiv lica D.B. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Na području Policijske uprave Banjaluka, 12.01.2021. godine, evidentirano je 7 krivičnih djela i 11 saobraćajnih nezgoda.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 12.01.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala R.R. iz Prijedora, za kojim je bila raspisana potraga po naredbi PU Prijedor. Lice lišeno slobode predato je policijskim službenicima PU Prijedor na dalje postupanje.


Subscribe na naš YouTube kanal.

Pratite ''Micro Mrežu'' na FacebookuInstagramu i Twitteru.

Besplatnu Android aplikaciju preuzmite OVDJE.

Arcadia company