15979 Autor: Micro Mreza

Portal "Micro mreža" je dio Udruženja građana Mikro mreža i kao takav djelujući na teritoriji Bosne i Hercegovine, a posebno njene sjeverne regije koja obuhvata Gradišku, Laktaše, Srbac i Kozarsku Dubicu nastoji da promijeni sliku u svakodnevnom informisanju građana ove zemlje. 

Na „Micro mreži“ su dobro došli svi oni koji žele da se njihov glas na neki način čuje, a dostupno je svakom i da predoči svoj stav o bilo čemu.

Vizija: hoćemo da svako ko čita online medije sa prostora Gradiške, Srpca, Laktaša i Kozarske Dubice zna da informacije sa prostora svog grada može pronaći na "Micro mreži", a da ostatak zemlje zna da postojimo. 

Misija nam je da budemo prepoznatljivi kao nešto pozitivno, drukčije, nekonvencionalno i blisko svakom pojedincu naše zemlje. Da naši tekstovi budu zanimljivi, kreativni, da mijenjaju što ne valja, a veličaju ono što je dobro.

Često nas pitaju što baš Micro mreza. Pojam „micro“ crpimo iz teorije socijalnih mreža, gdje su itekako bitni odnosi sa najbližima, gdje se na prvo mejsto stavlja porodica i oni najbliži, stoga ćemo se pozivajući na ovu teoriju pokašati da budemo ta najbliža mreža svakom pojedincu, a ujedno i njegov servis, kome se može obratiti u svakom trenutku.

 

Glavni urednik portala "Micro mreža" je Bojan Trgić, rođen u Novom Sadu 1992. godine. Po zanimanju je diplomirani socijalni radnik. Radio je na Alternativnoj televiziji, na portalu "Novi Front", a kao student pohađao je praksu na Radio telveziji Srbije RTS-u i dnevnim novinama "Politika". Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Urednica kreativnog odjela portala "Micro mreža" je Marijana Vukmirica, rođena u Bosanskom Petrovcu 1993. godine. Po zanimanju je diplomirani politikolog. Kolumnistkinja, te član tima za pisanje projekata. Aktivna na polju omladinskog rada. Učesnica mnogobrojnih seminara i obuka. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Urednik sportske redakcije portala "Micro mreža", te novinar i sportski komentator je Zoran Kalinac, rođen u Gradišci 1993. godine. Radio je na portalu "Novi Front", Radio Kozari, televiziji Info +, te ATV-u i Sport DC. Do sada je na radiju pripremio i vodio oko 200 emisija, a iza sebe ima više od 50 sportskih utakmica koje je prenosio uživo. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kolumnista, sportski komentator i novinar portala "Micro mreža" je David Pavlović, rođen u Tesliću 1995. godine. Po zanimanju je diplomirani novinar. Zadužen za video i foto produkciju. Radio na BiG radiju Banja Luka, radiju Studio "M" Teslić,  a kao student pohađao je praksu na Radio telveziji Srbije RTS-u. Aktivan na polju omladinskog rada. Učesnik mnogobrojnih seminara, obuka i razmjena. Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Auto Janković